Trisang

+91 89846 52793

Email : info@trisang

Studiul a inclus 53 de pacienți cu cancer orofaringian Henry Ford, care au avut TORS.

Studiul a inclus 53 de pacienți cu cancer orofaringian Henry Ford, care au avut TORS.

Dedicarea pentru cercetare și îngrijirea pacientului permite o varietate de opțiuni de tratament care nu sunt disponibile la multe centre de somn.

Divizia de reumatologie

Divizia de reumatologie la Henry Ford are o experiență clinică mare în gestionarea artritei reumatoide, a osteoartritei și a tulburărilor artrite induse de cristal; Sindroame complexe sistemice mediate de imunitate, cum ar fi lupusul eritematos sistemic, scleroderma, boala musculară inflamatorie și sindromul Sjogren; și sindroamele de vasculită sistemică, cum ar fi arterita cu celule uriașe și sindroamele asociate ANCA. Printre primele la nivel mondial care s -a concentrat pe specialitatea reumatologiei la începutul anilor 1950, reumatologii spitalului Henry Ford au demonstrat mai întâi că injecțiile de aur au fost eficiente pentru artrita reumatoidă și au fost descoperite prin histomorfometrie că osteoartrita este asociată cu artrita reumatoidă. Tehnicile de colorare dezvoltate la Henry Ford au fost utilizate pentru a măsura cifra de afaceri osoasă. Cercetările finanțate de NIH și farmaceutice se concentrează pe găsirea de noi tratamente, inclusiv compuși biologici și agenți de modulare imunitară.

Cooking Matters ™ & amp; Demo -uri de gătit

Generarea cu promisiune (GWP) aduce demonstrații interactive, de gătit și educație nutrițională direct organizațiilor locale. Dieteticienii lor înregistrați, bucătarii profesioniști și educatorii pentru sănătate oferă cursuri și prezentări privind gătitul sănătos/prepararea alimentelor, bunăstarea, nutriția și promovarea activității fizice, inclusiv prin Curriculum -ul de gătit de forță a forței noastre ™. Sfaturi și trucuri grozave despre cum să faci cumpărături, să gătești și să mănânci mâncare sănătoasă la un buget. Personalul GWP transformă apoi curriculum -ul oferind resurse locale, informații despre produse sezoniere regionale și prezentând alegeri de cumpărare inteligente și sănătoase în magazinele alimentare din toată zona.

Community

GWP oferă următoarele programe Pentru piețele fermierilor, școlile și evenimentele comunitare:

  • Cursuri de gătit Matters ™ pentru adulți, familii și adolescenți.
  • Tururi din magazinele alimentare folosind Cooking Matters ™ la programa magazinului din magazin .
  • Demo-uri de gătit și educație nutrițională la evenimente comunitare
  • Detroit Community Markets
  • Rețete de piață a fermierilor

Credință- Organizațiile bazate pe

GWP oferă următoarele programe organizațiilor bazate pe credință, cum ar fi bisericile și lăcașurile de cult:

  • Cooking Matters ™
  • Activitate fizică promotion
  • Cooking demos and nutrition education
  • Resource materials

Massage Therapy

Henry Ford Health System bridges every aspect of starea ta de bine-mintea ta , corp și spirit – cu asistența medicală în toată zona Metro Detroit. Experții noștri oferă o varietate de tehnici de masaj terapeutic pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs., inclusiv opțiuni adaptate pentru pacienții și sportivii oncologici (în locații selectate).

Henry Ford Center for Integrative Medicine

Henry Ford Center for Integrative Medicine oferă servicii în mai multe locații din Metro Detroit. Pentru mai multe informații despre locațiile noastre, sunați la (833) 246-4347 sau solicitați o programare online.

www.henryford.com/cim

Henry Ford Wyandotte reabilitare fizică

(734) 284-4499

;

Detroit-Un nou studiu realizat de cercetătorii de la Spitalul Henry Ford găsește o intervenție chirurgicală robotică fără incizie-realizată singur sau în combinație cu chimioterapie sau radiații-poate oferi pacienți cu cancer orofaringian Rezultate bune și supraviețuire, fără durere și desfigurare semnificative.

pacienți cu cancer de bază de limbă, amigdale, palat moale și faringi care au suferit o intervenție chirurgicală robotică transrală sau TORS, deoarece prima linie de tratament a experimentat un expert Supraviețuirea medie de trei ani din momentul diagnosticului.

În special, rezultatele preliminare ale studiului dezvăluie pacienții cu cancer orofaringian care sunt negativi P16-un marker pentru virusul papiloma uman sau HPV, care afectează cât de bine va cancer la cancerul Răspundeți la tratament – au rezultate bune cu TORS în combinație cu radiațiile și/ sau chimioterapie.

„Pentru pacienții non-chirurgicali, mai multe studii au arătat că cancerul de gât pozitiv p16 sau cancerele de gât legate de HPV, au o supraviețuire mai bună și o recurență mai mică decât cancerul de gât negativ P16”, spune studiul Lead Lead Lead Study Autor Tamer Ghanem, M.D., doctorat, director al diviziei de oncologie și chirurgie reconstructivă din cap și gât din Departamentul de Otolaringologie-Head & amp; Chirurgie la gât la Spitalul Henry Ford.

„În cadrul studiului nostru, pacienții tratați cu o intervenție chirurgicală robotică au avut rezultate excelente și supraviețuire, indiferent de statutul lor p16.”

Rezultatele studiului vor fi prezentate duminică , 18 septembrie la Academia Americană de Academie Americană de Otolaringologie și Chirurgie pentru gât (AAO-HNS) Reuniunea anuală la San Diego.

condusă de Dr. Ghanem, Spitalul Henry Ford din Detroit a fost printre primele în primul din țara pentru a efectua TORS folosind sistemul chirurgical DA Vinci®. TORS oferă pacienților o opțiune de a îndepărta anumite tumori de cancer la cap și gât fără cicatrici vizibile, păstrând în același timp vorbirea și capacitatea de a mânca.

Cu TORS, chirurgii pot accesa tumorile prin gură folosind brațele de operare zvelte ale da Vinci, astfel necesară o incizie deschisă a pielii.

Spre deosebire de abordările chirurgicale tradiționale ale cancerului de cap și gât, care necesită o incizie mare și o recuperare lungă, pacienții cu TORS sunt capabili să se întoarcă la viața lor normală doar câteva zile După operație fără durere și desfigurare semnificative.

Pentru studiu, Dr. Ghanem și colegii săi au dorit să arunce o privire mai atentă asupra eficacității TORS pentru pacienții cu cancer orofaringian. Aceștia au revizuit supraviețuirea generală de trei ani, controlul cancerului și metastaza, precum și efectul stării p16 asupra acestor variabile.

Studiul a inclus 53 de pacienți cu cancer orofaringian Henry Ford Ford care au avut TORS. Printre ei, 83 la sută au fost bărbați, 77 la sută au fost caucazieni, iar vârsta medie a fost de 60,8 ani. Treizeci și șapte la sută aveau TORS singur, în timp ce mai mult de 11 la sută aveau TORS cu radioterapie, iar mai mult de jumătate au primit chimioterapie și radioterapie.

treizeci și șapte la sută au avut TORS singuri, 11,4 la sută au primit radioterapie, și 50 la sută au primit chimioterapie și radioterapie. Optzeci și unu la sută dintre pacienți au avut boală p16+.

Studiul arată că pacienții cu un marker negativ p16 au avut o supraviețuire ridicată (100 la sută) și o recurență scăzută a cancerului atunci când TORS a fost prima linie de tratament, precum și când TORS a fost urmat de chimioterapie sau radioterapie.

Majoritatea pacienților (63 la sută) au putut primi o doză mai mică de radiații după TORS, ceea ce reduce riscul de efecte secundare ale radiațiilor.

În timp ce Dr. Ghanem observă că rezultatele studiului nu sunt suficiente pentru a schimba practica clinică, demonstrează că TORS singur sau în combinație cu radiațiile adjuvante sau chimioterapia este o opțiune de tratament acceptabilă pentru pacienții cu cancer orofaringian, indiferent de starea p16.

Alături de Dr. Ghanem, coautorii de studiu sunt: ​​Heather Olden M.P.H.; Anish Abrol, B.S.; Steve Chang M.D.; Francis Hall M.D.; și Amy Williams Ph.D.

Pentru mai multe informații despre detectarea și tratamentul cancerului de cap și gât, vizitați Henry Ford Cancer Center.

Contact media: Krista Hopson Boyer [email protejat]

Ebola

Cum este pregătit Henry Ford pentru Ebola

din august, lucrătorii noștri de sănătate se pregătesc și se pregătesc pentru orice situație care implică Ebola. Suntem bine pregătiți pentru a oferi îngrijiri medicale sigure și eficiente. Avem un proces de screening vigilent la toate spitalele și clinicile noastre pentru a întreba toți pacienții noștri despre orice istoric de călătorie în Africa de Vest în ultimele 30 de zile și orice simptome pe care le -ar putea întâmpina. Măsuri de control al infecțiilor sunt în vigoare pentru a ne proteja lucrătorii de asistență medicală, pacienții și vizitatorii spitalului. Un pacient cu Ebola ar fi adăpostit într -o unitate de îngrijire a pacientului separat de alte unități și pacienți.

The Ebola Focreak

Țările din Africa de Vest din Guineea, Liberia și Sierra Leone se confruntă cu cele mai mari Epidemia Ebola în istorie. Deși riscul unui focar de Ebola în S.U.A. este foarte scăzut, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și partenerii săi de asistență medicală iau măsuri de precauție pentru a preveni acest lucru.

CDC a elaborat orientări iar listele de verificare pentru lucrătorii din domeniul sănătății și spitalele pentru pregătirea și îngrijirea pacienților.

Ce este Ebola

Ebola, cunoscută anterior ca febră hemoragică Ebola, este o boală rară și mortală cauzată de infecție cu una dintre tulpinile de virus Ebola. Ebola poate provoca boli la om și primate non -umane (maimuțe, gorile și cimpanzee).

simptome de ebola

O persoană infectată cu Ebola nu este contagioasă până când apar simptome. Simptomele includ:

  • Febră
  • Durere de cap severă
  • Durere musculară
  • Diaree
  • Vomiting
  • Durere de stomac
  • Sângerare neexplicată sau vânătăi

Simptomele pot apărea oriunde între 2 și 21 de zile după expunerea la Ebola, dar media este de 8 – 10 zile. Recuperarea de la Ebola depinde de răspunsul imun al pacientului. Persoanele care se recuperează din infecția cu Ebola dezvoltă anticorpi care durează cel puțin 10 ani.

Riscul de transmisie

Ebola este răspândit prin contact direct (prin pielea spartă sau prin ochi, nas sau gură) cu sânge și lichide corporale (cum ar fi urina, scaunul, saliva, vărsăturile, transpirația și efecte adverse intenskin materialul seminal) de la o persoană care este bolnavă de Ebola. Ebola este, de asemenea, răspândită prin contact direct cu obiecte (ace, de exemplu) care au fost contaminate cu sângele sau lichidele corporale ale unei persoane bolnave cu Ebola. Ebola nu este răspândită prin aer, apă sau alimente. Dacă o persoană nu are simptome, el/ea nu este contagios.

care este expus de expunere

oameni care au călătorit în zone din Africa de Vest – Guineea, Liberia și Sierra Leone – Sau a avut un contact strâns cu o persoană bolnavă cu Ebola.

Prevenirea transmiterii Ebola

În timpul focarelor de Ebola, boala se poate răspândi rapid în mediul de îngrijire a sănătății (cum ar fi o clinică sau spital) . Expunerea la Ebola poate apărea în setările de asistență medicală în care personalul spitalului nu poartă echipamente de protecție adecvate, inclusiv măști, rochii, cizme, mănuși și protecție pentru ochi.

Echipamente medicale dedicate (de preferință de unică folosință, atunci când este posibil) Folosit de personalul de sănătate care oferă îngrijiri pacientului. Curățarea și eliminarea corectă a instrumentelor, cum ar fi ace și seringi, este de asemenea importantă. Dacă instrumentele nu sunt de unică folosință, acestea trebuie sterilizate înainte de a fi utilizate din nou. Fără sterilizarea adecvată a instrumentelor, transmiterea virusului poate continua și amplifica un focar.

Odată ce cineva se recuperează de la Ebola, nu mai poate răspândi virusul. Cu toate acestea, virusul Ebola a fost găsit în material seminal de până la trei luni.

Cum este tratat Ebola

Nu este disponibil vaccin sau medicament aprobat de FDA (de exemplu, medicament antiviral) pentru Ebola . Simptomele Ebola sunt tratate pe măsură ce apar. Următoarele intervenții de bază, atunci când sunt utilizate timpuriu, pot îmbunătăți semnificativ șansele de supraviețuire:

  • Furnizarea de lichide intravenoase (IV) și echilibrarea electroliților (săruri de corp)
  • Menținerea stării de oxigen și tensiunea arterială
  • Tratarea altor infecții dacă apar

vaccinurile experimentale și tratamentele pentru Ebola sunt în curs de dezvoltare, dar nu au fost încă testate pe deplin pentru siguranță sau eficacitate.

Recuperarea de la Ebola depinde de o bună îngrijire de susținere și de răspunsul imun al pacientului. Persoanele care se recuperează din infecția cu Ebola dezvoltă anticorpi care durează cel puțin 10 ani, posibil mai mult. Nu se știe dacă persoanele care se recuperează sunt imune pentru viață sau dacă pot fi infectați cu o altă specie de Ebola. Unii oameni care s-au recuperat din Ebola au dezvoltat complicații pe termen lung, cum ar fi probleme de articulație și de vedere.

protejați-vă împotriva Ebola

  • Spălați-vă deseori cu săpun și apă și apă sau folosiți un dezinfectant de mână pe bază de alcool.
  • Nu atingeți sângele sau lichidele corporale (cum ar fi urina, scaunul, saliva, vărsăturile, transpirația și semenul) persoanelor bolnave.
  • Nu gestionați obiectele care ar fi putut intra în contact cu sângele sau lichidele corpului bolnav, cum ar fi îmbrăcăminte, lenjerie de pat, ace sau echipamente medicale.
  • Nu atingeți corpul cuiva care a murit de Ebola .

Notificări de călătorie

CDC îndeamnă toți rezidenții americani să evite călătoriile neesențiale în Sierra Leone, Guineea și Liberia din cauza focarelor lor Ebola.

Screening aeroport

Astăzi, toți pasagerii de ieșire sunt examinați pentru simptomele Ebola în țările afectate. O astfel de screening de ieșire primară implică călătorii care răspund la un chestionar de sănătate de călătorie, fiind evaluați vizual pentru boala potențială și măsurarea temperaturii corpului lor. Vama din SUA & amp; Personalul de protecție împotriva frontierelor (CBP) continuă să observe toți călătorii care intră în SUA pentru semne generale ale bolilor.

În octombrie, CDC și CBP au îmbunătățit procesul de screening pe cinci aeroporturi din SUA care primesc mai mult de 94 la sută dintre călători din țările afectate de Ebola. Sunt JFK, Washington-Dulles, Newark, Chicago-O’Hare și Aeroporturi Internaționale din Chicago-O’hare și Atlanta.

Resurse utile

Centre pentru controlul și prevenirea bolilor

Departamentul de Sănătate Comunitară din Michigan

Surse: Centre pentru controlul și prevenirea bolilor și sistemul de sănătate Henry Ford.

TRANSPLANTUL DE CALLURI DE MAUND OBOIS

ecorse, transplantul de celule stem cu măduvă MI MI

Transplantul de celule stem Victoria Bacon i-a oferit mai mult de o a doua șansă la viață. De asemenea, i -a oferit o a doua șansă la o relație cu sora ei.

când Nalini Janakiraman, M.D., director al transplantului de tulpini de măduvă osoasă, a stabilit că cea mai bună șansă a Victoria de a lupta cu limfomul a fost atinsă de un transplant, The The Transpllant, The The The the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the le Căutarea a început pentru un donator compatibil cu celule stem.

Victoria s-a îndreptat mai întâi către cea mai tânără sora ei Renee, cu care a avut cea mai apropiată relație, dar testarea a dezvăluit că nu este un meci. Din disperare, Victoria a decis să aibă o șansă și să ajungă la sora ei mijlocie, Shelly, de la care a fost înstrăinată de aproape 20 de ani. Victoria a fost surprinsă când Shelly a acceptat să fie testată. Ea a fost și mai surprinsă când rezultatele au revenit.

„Nu am putea fi mai diferiți unul de celălalt, dar celulele noastre sunt aproape ca gemenii”, spune Victoria. „Am fost atât de recunoscătoare când a acceptat să fie donatorul meu.”

timp de câteva zile până la donație, lui Shelly a primit injecții de filgrastim pentru a stimula producerea de tulpini de tulpini în fluxul de sânge. În ziua donației, un ac a fost introdus în brațul lui Shelly, iar sângele a fost îndepărtat și trecut printr -o mașină care filtrează tulpina – celule înainte de a întoarce sângele pe corpul ei. Victoria a primit transplantul STEMCELL pe 13 martie 2012.

Victoria spune că transplantul și -a reînnoit relația cu sora ei, iar acum vorbesc de câteva ori pe săptămână.

oportunități de antrenament

Burse postdoctorale

Membrii personalului supraveghează instruirea avansată a candidaților cu un doctorat, M.D., D.O., D.V.M. sau un grad echivalent în domenii specializate de cercetare. Acest program subliniază dezvoltarea abilităților de cercetare, publicații și competență în scrierea subvențiilor. Pozițiile vin cu salarii și beneficii competitive. Candidații în perspectivă ar trebui să direcționeze anchete către anchetatorul particular în a cărui activitate sunt interesați.

rezidenți medicali

Programele de formare clinică și de cercetare combinată se bazează în Centrul de Științe ale Sănătății Henry Ford prin departamentele prin departamente de medicină internă (nefrologie, endocrinologie) și chirurgie. Candidații în perspectivă ar trebui să direcționeze anchete către departamentul sau divizia clinică particulară care se potrivesc cu obiectivele lor de formare.

Click to Chat!